Svævende potteplanter

 

Hvad er en svævende Potteplante?

En svævende potteplante er et fascinerende produkt til ethvert rum. Disse svævende potteplanter svæver over en attraktiv magnetisk base. Du vil opleve at dine indendørs planter får den bedste effekt med denne magiske potteplante. De vil endda holde en stabil rotation og i vil opleve planten fra alle vinkler. Planten vil også få solskinnet fra alle vinkler.

Det klassiske designs, der findes, vil passe lige ind i den nuværende nordiske designtrend. Men vi kan se disse fantastiske former og farver passe ind i ethvert rum, uanset indretning eller funktion.

Disse smukke dekorative stykker kan fremhæve i dit hjem på en helt ny måde. De vil også være den perfekte gave til enhvér planteelsker eller en ven eller et familiemedlem. Hvis du leder efter en indendørs Potteplante, kan vi ikke komme i tanke om en bedre type Potteplante, som du kan købe!

Svævende potteplanter

Hvordan fungerer en svævende potteplante?

Selvom disse svævende potteplanter kan se så moderne og højteknologiske ud, så er hemmeligheden bag deres levitation, magneter!

Potteplanterne bruger en smart metode til den svævende effekt. Disse har magnetiske poler, der vender og skubber mod hinanden. Mellemrummet mellem de to magneter er der, hvor levitationseffekten finder sted.

 

Dette er en af ​​de mest populære svævende plantepotter på Flowlow. Det iøjnefaldende kantede design giver et moderne element til denne svævende dekoration. Og det vil passe godt ind i et moderne eller minimalistisk dekorativt skema.

Du kan passe små indendørs planter, sukkulenter og bonsaitræer i dette storslående design. Eller du kan vælge en kunstig plante til at levere skønhed uden at skulle vande noget! potteplanten kan bære en vægt på 300g, mens den roterer og svæver.

Det stærke, kantede design kunne godt sidde i et mere maskulint rum. Eller kunne passe ind med sparsom kontorpynt. Modellen fås i farverne sort, marmor eller hvid .

Bestseller potteplanter

 

Dette er den perfekte gave til en person, der starter et nyt job, at placere på deres skrivebord eller vindueskarmen på deres kontor. Det vil give en fascinerende og attraktiv forbedring af deres arbejdsplads. Og er en permanent påmindelse om din gave og kærlighed.

Dette stykke vil også sidde komfortabelt i et meditations- eller yogarum. Den beroligende effekt af den stille, stabile rotation vil give en følelse af fred, undren og natur.

Bedst sælgende potteplanter

 

 

Magnetic Levitating Potteplante

Dette charmerende stykke er nyt på markedet. Det er et fantastisk valg, hvis du leder efter en smagfuldt designet flydende plantepotte. Dette stykke giver en følelse af blid, afslappet elegance. Og er et godt valg, hvis du ikke kunne lide valget beskrevet ovenfor.

Denne smukke plantekrukke vil passe ind i en bred vifte af indretningsskemaer. Den matcher en række indretninger fra nordisk design til Country Core til moderne minimalisme. Dette attraktive design kan forbedre en bred vifte af rum. Det vil passe ind i soveværelser, gange, lounger, badeværelser, kontorer og meditationsrum.

Den rene, sekskantede hvide potteplante står i kontrast til den støttende varme træbund forneden. Dette design er populært blandt dem, der hælder til en minimalistisk æstetik.

Den smukke potte vil flyde støt, mens den understøtter en række små planter. Potten kan forsigtigt rotere, så hver del af planten ser sollyset. Dette vil betyde, at du ender med mere lige, højere og sundere planter!

Dette er et glimrende valg, hvis du leder efter en gave til en planteelsker. Eller hvis du vil købe et par fantastisk designede svævende plantekasser for at forbedre skønheden i dit eget hjem.

vil fungere godt som en smuk og praktisk gave til dine kære.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort